Hodnocení obchodu

4,9 546 hodnocení
Přidat hodnocení
5
529x
4
10x
3
2x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.9.2021
C Avatar autora Chmelda | 16.9.2021
Doporučuji ????
V Avatar autora | 16.9.2021
S výběrem jsme moc spokojení. Set 6v1 je krásný, materiál velmi příjemný a měkký na dotek. Určitě doporučuji!
Avatar autora | 14.9.2021
Prijemny material a rychle dodani ☺
Avatar autora | 14.9.2021
čepice je z příjemného hřejivého materiálu, moc hezky upletená a rychlé dodání
VM Avatar autora Veronika Matoušková | 14.9.2021
Super materiál, rychlé dodání. Určitě doporučuji
MK Avatar autora Monika Kardasevic | 9.9.2021
Z čepičky, rukaviček a capáčků jsem nadšená, nádherně vyhotovené, materiál úplně úžasný a dodání před termínem. Naprostá spokojenost ????
Avatar autora | 8.9.2021
Krásný výběr . Rychle dodání ještě před termínem. Akorát mě překvapilo v čem sada byla doručena žádná krabice ale pytel .ale i tak moc doporučuji moc mě překvapil i materiál.
Avatar autora | 31.8.2021
E Avatar autora Eva | 19.8.2021
ano naprosto.
Avatar autora Jiří Škorpík | 18.8.2021
K Avatar autora Kačka S | 18.8.2021
Výrobek kvalitní, jen bych trochu lépe vyplnila mantinel hnídečka. Zklamalo mě jen, že nikdo nereagoval na můj dotaz odeslaný e-mailem. Poměr cena kvalita odpovídá a dodání rychlejší než uvádějí. Celkově jsem spokojená.
Avatar autora | 18.8.2021
P Avatar autora Pavlína P. | 18.8.2021
Rychlé dodání a naprostá spokojenost ❤️????????????
T Avatar autora Tery | 14.8.2021
K Avatar autora Klára H | 11.8.2021
Velice milé jednání. O vyhovění požadavků a rychlosti ušití a dodání nemluvě. Krásná precizní práce, bohatý a kvalitní výběr. Děkuji a jedině doporučuji
JS Avatar autora Jaroslava Stehliková | 9.8.2021
Krásná barva i materiál.jsem spokojená.
HH Avatar autora Helena Hlobílková | 27.7.2021
Krásné zboží, ochota a milý přístup.
Avatar autora | 20.7.2021
Avatar autora | 20.7.2021

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 546