Hodnocení obchodu

4,9 599 hodnocení
Přidat hodnocení
5
578x
4
10x
3
4x
2
2x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucka | 28.1.2022
Set je na první pohled hezký, ale jen pro někoho kdo nešije. Začátky ani konce švů nejsou zapošité, díry od nesprávně zvolené jehly, zbytečně dlouhý steh(skoro 1cm????), nitě koukajíci úplně všude - alespoň ty nitě byste mohli ostříhat, když to jde do prodeje. Polštářek ve tvaru motýlka je křivý tak, že mám chuť ho dát psům do pelechu na hraní.
MG Avatar autora Marcela Gotzová | 28.1.2022
JM Avatar autora Jarmila Moravcová | 27.1.2022
ŠR Avatar autora Štěpán Račák | 27.1.2022
Super ????
Avatar autora Lenka Čermáková | 27.1.2022
JV Avatar autora Jana Vondrová | 27.1.2022
TL Avatar autora Tereza Lešnofová | 27.1.2022
AU Avatar autora Aneta Urbánková | 27.1.2022
I Avatar autora Iva | 25.1.2022
L Avatar autora Lenka | 10.1.2022
R Avatar autora Renča | 4.1.2022
Výbava do postýlky krásná, háčkovaná čepička úžasná! Spokojenost a doporučuji
M Avatar autora Martina | 4.1.2022
S produktem jsem velmi spokojená, dodání dokonce rychlejší než mělo být, barvy krásné.. ???? velká spokojenost ❤️
M Avatar autora Monika | 3.1.2022
Koupeno jako dárek, ale zpracování krásné, tak myslím že skvěle poslouží.
Avatar autora | 30.12.2021
PL Avatar autora Polák Ladislav | 30.12.2021
jsem velice spokojená,veliká ochota,velmi krásné jednání,prostě super,všem vřele doporučuji!!!!Děkuji zcelého srdce.
J Avatar autora Jana | 29.12.2021
Krásné zpracování. Doručení, jak bylo avizováno. Určitě doporučuji.
T Avatar autora Tereza | 29.12.2021
Jsem velmi spokojená s nákupem, v případě obtíží jsem se byla schopná se s obchodem rychle spojit a veškeré obtíže s nimi rychle vyřešit k mé naprosté spokojenosti. Jsou velmi vstřícní a zboží je velmi příjemné. Určitě všem vřele doporučuji!
A Avatar autora Adéla | 29.12.2021
Jsem velmi velmi spokojená, fusak je krásný, hřejivý a je vidět, že i miminku se v něm dobře spinká. Skvělá komunikace, všichni velmi ochotní.
P Avatar autora Pavlína | 29.12.2021
Krásná sada do postýlky 7v1, škoda jen, že mantinel-cop nebyl delší....doporučuji, moc krásně ušito:-)
N Avatar autora Nicola | 29.12.2021
Moc děkuji za dřívější dodání před Vánoci ???? bála jsem se, že se to nestihne ale balik přišel ještě 4 dny před uvedenou doručovací dobou.

Stránka 1 z 30 , položek celkem: 599